Sweet Innocence

Het is alweer een tijdje rustig in de "nieuws-afdeling" dus bij deze maar weer eens een update.

De band is alweer een tijdje in het bezit van een mooie eigen lichtset. Deze set hebben we al een aantal keren met succes ingezet bij verschillende optredens. Het is een set van 2 Bars met elk 4 par-56 lampen. Het setje geeft net dat beetje extra sfeer tijdens een optreden en het ziet er gewoon erg gaaf uit. Wij hebben het nu zelf wel een stuk warmer op het podium, maargoed, dat nemen we graag voor lief.

Verder zijn we ook maar eens bezig gegaan met het fixen van het gasten- en chatboek. Deze afdelingen van de site vertonen de laatste tijd wel heel erg veel kuren en dat willen we nu graag verhelpen. We zullen duidelijk aangeven wanneer alles weer volledig werkt, blijf dus regelmatig terugkomen!!

De optredens rollen ook nog altijd goed binnen en we kunnen nog altijd genieten van een goed gevulde agenda. Het totaal aantal optredens voor dit jaar zal uitkomen op 31 en daar zijn we best trots op! We zijn trouwens ook weer aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor een zomertour door Zeeland, we houden jullie op de hoogte!!